אימא הבריאה ממחלת הסרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

24/10/2012 | 14:12 | מאת: סיגלית

החלטנו לשתף אתכם בפורומים על החלמתה של אימי בזכות התרופות של חנן אלרז ויוסי בן. ביוני 2012 גילינו כי לאימנו סרטן השד אשר התפשט לכל גופה. לאחר מיפוי עצמות גילינו כי הסרטן היה בדרגה 4 סוג "קרצינומה". כאשר הרופאים ראו את התוצאות אמרו כי אנו צריכים לספק לאימא סביבה חמה ואוהבת, ולקוות שלא יכאב לה מידי. לאימנו לא היה חוש טעם והיא הייתה במצב ירוד כל כך שאפילו לדבר לא יכלה. על טיפולים כימותרפיים –לא דיברו איתנו רק אמרו שוב ושוב שנקל על כאבה כמה שניתן. כאשר שודרה כהכתבה בערוץ 2, גם אנו, כהמוני בית ישראל, שלחנו מייל והשגנו את חנן. יומיים לאחר מכן החלה אימנו את הטיפול של חנן. בנוסף החלנו לתת לה את הכדורים של הסרטן הכחול (שפותחו על ידי יוסי בן) לבניית עצמות. – היות והיו לה גרורות בכל עמוד השדרה רצינו לתת חיזוק גם לעמוד השדרה. לאחר מספר ימים ראינו שיפור. מיום ליום המצב השתפר עוד ועוד. מידי יום רביעי הלכנו עימה לבדיקת דם ומשבוע לשבוע ראינו כיצד גופה נלחם בסרטן ולאט לאט היא מתחזקת. לאחר כארבע וחצי חודשים של טיפול מתמיד יומיומי, שבו ראינו את אימנו מתחזקת מיום ליום חוזרת לאט לאט לשחק עם הנכדים, חוזרת לנהוג , להכין לנו את המאכלים שאנו אוהבים, וחזר לה חוש הטעם... קיבלנו טלפון מהרופאה שבו התבשרנו כי אימנו יצאה מן המחלה והיא בריאה לחלוטין. כיום יאמנו עדיין משתקמת היא צריכה לעלות במשקל – אבל היא הבריאה לחלוטין מן הסרטן, ואין לה אף לא גרורה אחת בגוף! לנו חשוב לציין כי התרופות של חנן אלרז ויוסי בן הצילו לנו את אימא והחזירו אותה לחיים. ולכן אנו מכאן גם לכם מודים. יש האומרים כי "צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים" ואנו מרגישים כי חנן אלרז ויוסי בן הם המלאכים שלנו בלבן, ואנו חייבים לזכור, ולהעריך אותם ולומר להם להמשיך הלאה- לעשות את מלאכתם החשובה. אשמח לענות על כל שאלה- ניתן לפנות אלי במייל. בברכה, סיגלית.

24/10/2012 | 22:06 | מאת: יעל

סיגלית שלום, האם אפשר ליצור איתך קשר אנו מתמודדים כעת עם מחלת הסרטן שתקפה את אחי והוא מוגדר כסופני רציתי לדעת אם יש דמיון בין המקרים ולשאוב עידוד מהמקרה שלכם. תודה, יעל

25/10/2012 | 07:27 | מאת: סיגי

צרי איתי קשר למייל שלי ואתן לך את הנייד- בשמחה ובאהבה גדולה :-) [email protected] סיגי

07/11/2012 | 19:25 | מאת: אלה

שלום סיגלית, ראשית תודה על השיתוף שלכם. אובחן אצל אבי אברהם סרטן ריאות והטיפול היחידי שהוצע לנו הוא הכימותרפיה... בעקבות המכתב שלך קראתי על חנן אלרז ואף שלחתי מייל אך עדיין מחכה לתשובה וכפי שאת בטח מבינה, כל יום שעובר בצפייה נראה ארוך. האם יש טלפון או דרך אחרת ליצור עמו קשר? תודה רבה והחלמה לאימך, אלה אם את יכולה, צרי עימי קשר במייל: [email protected]

11/11/2012 | 10:03 | מאת: אושרה

איך משיגים את חנן אלרז אנו רוצים לעזור לחולת סרטן באופן דחוף אשמח אם תתני לי פרטים למייל או לפלאפון האישי שלי 0506419400

08/12/2012 | 22:41 | מאת: ניצה נוף

לא יכולה לא לעזור

12/11/2012 | 16:08 | מאת: אסתר

שלום סיגלית.... שמחה בשבילכם שאמא מחלימה ומתחזקת.... עד מאה ועשרים... מעוניינת לכתוב לך מייל כפי שציינת אך אין כאן את כתובתו... אשמח לקבלו. מדובר בבתי הבכורה בת 38 ואם לשני בנים קטנים... אגב, הטלפון שלי 054-7245364. בתודה מראש אסתר

12/11/2012 | 20:29 | מאת: ג'וס

סיגלית שלום ,סיפורך מעורר תקווה ושמחה לשמוע שאמך מחלימה .אני צריכה בדחיפות את עזרתך ,איך ניתן להגיע לחנן או לתרופה עבור חברה טובה שזקוקה לה במהירות האפשרית ..תודה , ג'וס

20/11/2012 | 09:30 | מאת: אורי

אשמח אם תצרי קשר בפרטי תודה

24/11/2012 | 02:33 | מאת: לילי

סיגלית שלום .גם אנחנו מאוד נואשים בשל סרטן קשה שתקף את אימי בפעם השנייה בתוך שנה .אודה לך מאוד אם תעבירי אלי את הטלפון של חנן. הבנתי שמדובר בסכומי כסף לא מבוטלים. במשך כמה זמן אמך לקחה את התרופה?לתשובתך המהירה אודה

02/12/2012 | 23:06 | מאת: מלאני

בהצלחה לא יודעת בוודאות

28/11/2012 | 15:27 | מאת: מאיה

שמחתי לשמוע על ההחלמה המהירה של אימך. גם סבתא שלי עכשיו במצב דומה לשלה, אולי קצת פחות טוב, לא מסוגלת ללכת או לדבר ולא עוברת טיפולים כימותרפיים. השגנו את חנן ואנחנו נותנים לה את התרופה מסודר כל יום אבל לא רואים שיפור כלשהו. זו פעם ראשונה שאני שומעת על התרופה של יוסי בן- הכדור לסרטן הכחול ואולי אם ננסה לתת לה אותו בנוסף לתרופה זה יעזור וניראה שיפור. איך אני משיגה אותו או את הכדורים? זה דחוף שיגיע אלייה כמה שיותר מהר.. תודה : )

13/12/2012 | 21:42 | מאת: jos

שלום רב,תודה ששיתפת אותנו בסיפורך האישי זה מאוד מעודד ומעורר תקווה .חברתי לוקחת את הפורמולה כבר חודש ואין שיפור ,לאחר כמה זמן בערך מרגישים שיפור??(אני יודעת שזה משפיע באופן שונה אצל כל מטופל)ואיך משיגים את הכדור של הסרטן הכחול ומי המליץ לכם לקחת גם אותו לחברתי יש סרטן מיאלומה נפוצה (הפוגעת קשות בעצמות),אשמח לכל מידע שאוכל לקבל על מנת שנוכל לעזור לה.שוב תודה ובריאות טובה , ג'וס

19/12/2012 | 15:32 | מאת: שרה

יעל שלום , ראשית כל אני שמחה על הבשורות הטובות , אני מאחלת לכם רפואה שלמה לאמא לעוד המון שנים הבאות . דודתי אובחנה בשד ( אני אפילו לא מסוגלת לחזור על המילה המפחידה הזאת ) . את יכולה לתת לי פרטים על 2 הבחורים שאחראים על הכדורים , ומיהם הם , אם בדקתם במשרד הבריאות על הכדורים ואם הם מוסמכים והאם פגשתם אותם ..אשמל לתשובה בהקדם .

09/01/2013 | 08:18 | מאת: לילך

אני שמחה בשבילך אבל שתדעו את זה: http://www.health.gov.il/NewsAndEvents/SpokemanMesseges/Pages/08012013.aspx

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם