נטע, הצעה מועילה. מה דעתך?

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

10/10/2012 | 11:54 | מאת: פועל ישועות

כמנהלת הפורום וכשרות לחולי סרטן ובני משפחותיהם, האם את יכולה לנהל רישום ופרסום של מידע מסודר ומעקב אחרי נושא "חנן אלרז"? הכוונה היא לסטטיסטיקה פשוטה שתספור את האירועים הבאים: ------------------------------------------------ 1) יצרתי קשר עם חנן 1.1) אני בטיפול הפורמולה - 1 חודשים 1.?.1) מצב המחלה החמיר 2.?.1) מצב המחלה נותר ללא שינוי 3.?.1) מצב המחלה השתפר 1.2) אני בטיפול הפורמולה - 2 חודשים 1.?.1) מצב המחלה החמיר 2.?.1) מצב המחלה נותר ללא שינוי 3.?.1) מצב המחלה השתפר 1.3) אני בטיפול הפורמולה - 3 חודשים כנ"ל: החמיר? נשאר? השתפר? 1.4) אני בטיפול הפורמולה - 4-6 חודשים כנ"ל: החמיר? נשאר? השתפר? 1.5) אני בטיפול הפורמולה - למעלה מ-6 חודשים כנ"ל: החמיר? נשאר? השתפר? 1.6) החלטתי לא להשתמש בפורמולה 1.6.1) יקר לי מדי 1.6.2) לא נשמע לי אמין ------------------------------------------------ מי שתורם למעקב שלך צריך רק לציין באיזה סעיף הוא נמצא, ואת מוסיפה +1 למונה הזה (בכדי שלא תצטרכי לקרוא ולנתח מכתבים ארוכים). יש כמובן עוד סטטיסטיקות שאפשר לנהל (איזה סרטן? לוקח/לקחתי טיפול כימו? איזה כימו? שלב המחלה? ועוד ועוד, אבל עדיף לא לסבך יותר. קיימת תמיד הבעיה של אמינות הדיווחים באינטרנט האנונימי, אבל נביא את זה בחשבון.

שלום לפועל הישועות קודם תהיהתי על מהות שמך שרשמת כאן? שנית תהיתי לאיזה צורך אתה מבקש נהניתי מפניתך הישירה אלי אני מסוקרנת מה מוביל אותך לשוטט בפורום זה בברכת שנה טובה ובריאה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם