מחפשת במיידיgת אישה -מטפלת ישראלית

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

03/10/2012 | 22:46 | מאת: אמילי

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפשת מטפלת ישראלית שתהיה מוכנה לטפל בגיסתי היקרה, חולת סרטן. אני מחפשת אישה אחראית, אנרגטית, חמה, אוהבת ובאמת שתבוא ותטפל מהלב.אישה שתפריח רוח חיים ואופטימיות. העבודה היא לשעות הבוקר. אשמח לקבל הצעות ופרטים למייל: [email protected] תודה.

שלום אמילי אני לא בטוחה שדרך אתר זה תוכלי למצוא אישה לטיפול. בדרכ כל הפונים לאתר זה הם אנשים שחלו בסרטן או בני משפחה ששואלים שאלות לגבי בן/ת משפחתם שחלה בסרטן. במידה ויש נושאים שאת מתלבטת לגביהם ורוצה להתייעץ אתי, זה בהחלט המקום בברכה נטע מוזר

04/10/2012 | 14:05 | מאת: אמילי

היי נטע, קודם כל תודה על תשובתך. שנית, האם את יודעת היכן אוכל למצוא? לאיזה פורומים או אתרים ניתן לאתר מטפלת רלוונטית? בדר"כ זה דרך המלצות מפה לאוזן, לכן חשבתי שאולי מצא בפורום זה. בברכה, אמילי

06/10/2012 | 18:59 | מאת: n

שלום אמילי חא ידוע לי אם יש אתרים של מטפלות, אך את יכולה לנסות לכתוב באינטרנט ואלי שם מה שכן ידוע לי, שבתל"ם יש תוכנית של ליווי חולי סרטן והסטודנטים של התוכנית מעונינים ללוות חולה עם סרטן כי כך הם לומדים. זה לא מטפלת אך לליוי יש ערך מאוד חשוב מאחלת חג שמח בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם