אולי אפשר להביא עוד מישהו שיעזור בפורום הזה?

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

19/10/2008 | 08:42 | מאת: חבל על הפורום

כי חבל, זה אחד הפורומים הכי הכרחיים ברשת, כי להבדיל מפורומים של רופאים שלא יכולים לתת מרשמים, פה אפשר בעיקר לדבר על מה שכואב. זה פורום תמיכה שלא מתקיים וממש חבל. חלק מהשאלות שנשאלות כאן נשאלות לעתים במצב נפשי רגיש, ואף אחד לא עונה. אז בשביל מה להשאיר את הפורום הזה פתוח בכלל? בשביל מה "להזמין" אליו אנשים? לא, זה לא קל להתקשר ולדבר. יש אנשים שנוח להם יותר בכתב. אני מעריכה את הפעילות שעשיתם עד כה אבל פשוט חבל שהפורום הזה מגיע למצב שעשרים יום אין כאן אף אחד.

29/10/2008 | 11:56 | מאת: מיכל וייס

פנייתך צודקת בכל מובן,נעשה כל מה שנוכל לחפש עוד משהו,ולענות בזמן,אשמח לשוחח איתך באופן אישי ולחשוב על איך עוד לשפר את המקום מיכל 0528072221 דבר איתי גלוי?

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם