חולת סרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

17/10/2008 | 01:09 | מאת: מרינה

שלום שמי מרינה לפניי כ4 חודשים הופחנתי כחולת הוצקין לימפומה אני מקבלת טיפולים כימוטרפים abwd ורציתי לדעת העם הטיפול שאני מקבלת זה הטיפול הנכון אני מטופלת בבית חולים תל השומר עד היום עברתי 5 טיפולים ואני צריכה לעבור עוד 7 טיפולים 5 ימים לפניי הטיפול אני מקבלת זריקות ניפוגן ביגגל הלימפוצידים הנמוחים שיש לי בבקשה ממך העם את יכולה להמליץ על הרופא שאני יוכולה להיתעץ איתו כי ניראלי שאני לא מקבלת את הטיפול הנכון

29/10/2008 | 16:15 | מאת: מיכל וייס

שלום לך מרינה, אני משיבה לך אחרי הרבה זמן,וצר לי על כך, אני לא מבינה למה את חוששת שאת מקבלת טפול לא נכון.את מטופלת במרכז רפואי מוביל במחלות המטואונקולוגיות. הטפול המסוים נקבע ע"י צוות רופאים,ולא ע"י רופא אחד. מדובר במחלה שהיא מאד מוכרת,ויש לרופאים הרבה נסיון בטפול בה,וגם פרוטוקולים מוכרים בכל העולם. אם את עדיין חוששת,נסי לשאול את הרופא שלך אם יש לו ידיעה על טפולים אחרים אפשריים למחלתך ושתפי אותו בחששות שלך. את כמובן מוזמנת לכתוב לי עוד ואני אענה מהר.

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם