ציונות אשדוד, 95\6

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

07/09/2012 | 11:41 | מאת: רפי

052642258000526422580היי ליפני כשבוע אמי הופנתה לבדיקת ct לאחר ששסבלה מסחרחורות ובלבול. תוצאות הct ראש הצביעו על שלושה גושים שלטענת הרופאים נראים כגרורות. לכן הופננו לבצע בדיקת mri בכל הגוף על מנת למצוא את גידול המקור , אך הבדיקה בכל הגוף יצאה תקינה. האבחנה בראש נשארה כמו שהיתה לאחר הct : ממצא מיטוטי גדול טמפורופריאטלי אחורי ימני כמתואר.בסבירות גבוהה תהליך מיטוטי אינטרה אקסיאלי ראשוני מדרגה גבוהה. אפשרות סבירה ל BGM. כאמור עוד לא התבצעה ביופסיה, אם תוכלו לפרש את האבחנה לשפה ברורה ופשוטה אני הודה לכם מאוד. כמו כן בכוונתנו יום ראשון להתאשפז בתל השומר.

08/09/2012 | 08:07 | מאת: אור

שלום לכם ואיחוליי בריאות בימהרה, ידוע כאחד הטובים בניתוחיי ראש הוא הפרופסור מאיכילוב שנותחתי אצלו , פרופסור צבי/קה רם שווה ליפנות אלייו ודחוף יש לו מירפאה פרטית גם אבל באמת ליסמוך בעיניים עצומות .... בהצלחה

09/09/2012 | 18:40 | מאת: רפי

תוכל ליצור איתי קשר בנייד הודה לך מאוד 0526422580

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם