לימפומה BCELL- LARGEמח

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

06/09/2012 | 12:10 | מאת: דורית

שלום, לפני כחודש הובחן בעלי עם לימפומה מוח DIFFUSE LARGE B-CELL LYMPHOMA גודל 45X30X40 - בן 43 , התחלנו בטיפול כימו... מצב הרוח שלו ירוד מאוד, מתקשה להיות כל היום בבית, אנו מחפשים קבוצת תמיכה שאפשר להצטרף אליה - לדבר, להבין אם יש סיכוי החלמה מהמחלה , לשוחח על הקשיים שמלווים את התהליך ... תקופה קשה..... אודה לתגובתכם

שלום דורית הייתי בחופשה לכן אני חוזרת אליך באיחור. עמותת חוסן שקיימה קבוצות לחולים עם סרטן נסגרה לדאבוני, ידוע לי שבראשון יש קבוצה תמיכה, אולי יש גם בירושלים וגם בקצרין אינני יודעת מהיכן אתם בארץ , מכל מקום המחשבה שלך לגבי תמיכה מאוד חשובה ואם לא תמצאי קבוצה, שווה אפילו לבקש בקופה אליה אתם שייכם שיחות עם עובדת סוציאלית או פסיכולוגית, או אם מתאפשר כספית ללכת לטיפול פרטני. אתייחס ברצון לשאלות נוספות בברכה נטע מוזר

03/11/2012 | 20:23 | מאת: אזרח

ביתי החלימה מלימפומה הודגקין. באופן כללי נחשבת כמחלה עם אחוזי ריפוי גבוהים. אם זה מועיל אשמח לשוחח עימך 0549932458

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם