מומחה לגידולים במעי

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

05/10/2008 | 19:10 | מאת: הדר

רציתי לשאול על מומחים בגידולים במעי הדק והתריסריון, שיכולים לתת חוות דעת. כמו כן, איפה אפשר לקבל אינפורמציה כללית לקראת התחלת טיפולים?

29/10/2008 | 16:07 | מאת: מיכל וייס

שלום לך הדר, למרות שכתבת מזמן אני מקווה שעדיין תרצי בתשובה: מנסיוני,אני תמיד ממליצה לבקש המלצה על רופא לחוותדעת נוספת, מרופא שמכיר כבר את החולה,כי הוא יודע הכי טוב,מה השאלה הייחודית לחולה מסוים,ומי מהמומחים,באמת מכיר את השאלה האישית. בסופו של דבר,כדאי לדעת שבעולם של היום,כל הרופאים המומחים קרובים לכל הידע הקיים.

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם