קשה לי להתמודד

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

23/09/2008 | 14:43 | מאת: יעל

קשה לי , אחי עובר טיפולים כימותרפיים בפעם השלישית סרטן בלוטות הלימפה הפעמים הקודמות האמת שלא היו תופעות קשות והפעם הטיפול כנראה יותר אגרסיבי התופעות יותר קשות אני לא מפסיקה לבכות קשה לי לדבר על זה אני מדבר על זה רק עם אחותי ואני מרגישה שהיא יותר חלשה ממני והכי כואב לי שההורים שלי שאינם צעירים עוברים את החוויה המטורפת הזו איך מתמודדים?

29/09/2008 | 16:01 | מאת: מיכל וייס

שלום לך יעל ושנה טובה, ככל שתוכלי לבטא יותר את הכאב ועצב שלך,כך תוכלי יותר להיות לצידו של אחיך באופן טבעי ואמיתי.אני מניחה שגם הוא מודאג וכדאי שלא ירגיש לבד,או ינסה לשמור עליכן מרגשותיו.אני מזמינה אותך לשוחח עם הצוות המטפל בו במחלקה,וגם להתקשר אלינו לקו התמיכה או אלי: מיכל 0528072221

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם