למיכל היקרה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

17/09/2008 | 01:11 | מאת: גילה

שלום לך מיכל, כמו קרן אור הופעת עכשיו בחיי, ברגעים הכי קשים למשפחתי ולי. שוחחנו בבוקר בטלפון וחיזקת אותי עם המון לב וגישה נכונה ומקצועית. היה משבר לא קל להוציא את אבא שלי היום מהבית ולהביא אותו להוספיס בתל השומר. הוא במצב ירוד מאוד וכבר לא יכולנו לתת את הטיפול הראוי לו בבית. עשינו הכל כדי שלא להוציאו מהבית. החלטה שהצריכה תעצומות נפש ואומץ. זה לא פשוט להתמודד עם אדם חולה כזה 24 שעות.אבל, כבר לא עזר לנו. אמא נישארה לישון לידו כל הלילה. אני רוצה לכתוב לך שעות על מה שעבר עלינו. אבל מבינה שאת כבר יודעת הכל. תודה מקרב לב- גילה.

29/09/2008 | 15:49 | מאת: מיכל וייס

תודה לך גילה שעדכנת אותי, מאחלת שנה טובה ותוכלי להתקשר בהמשך, מיכל וייס

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם