ברכה ל BRCA

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

26/08/2008 | 21:25 | מאת: ליסה

ברכה - התמודדות והקטנת הסיכון של סרטן שד ושחלות משפחתי. האתר ברכה מיועד לנשים ו/או לבני משפחותיהם של נשים אשר מושפעים מסרטן השד ו/או מסרטן השחלה שהינם תורשתיים. אם את או מישהי ממשפחתך בעלי סיכון גבוה אנו רוצים לעזור לך. אנו רוצים לתת לך את הכלים שיכולים להעצים אותך ולהקטין משמעותית את הסיכון הפוטנציאלי לחלות במחלה. המטרה שלנו היא יותר מכל לתת סביבה תומכת לך ולכל המשפחה, מקום בו את יכולה לשוחח על מה שמדאיג אותך עם אנשים שמבינים אותך. תכנסו לפורום חדש שלנו : www.bracha.org.il חיבוקים, ליסה.

27/11/2008 | 12:02 | מאת: ציפי

אני מעונינת לברר על פלסטיקאים המבצעים ניתוח שחזור בשיטת ה-DIEP שמעתי על ד"ר ברנע ,גור ואמיר מה יש לכם להציע בנושא? (אני מבוטחת במאוחדת שיא ) תודה מראש (אני נשאית brca2 ועברתי כריתת צד אחד ועכשיו שןקלת לבצע עוד כריתה עם שחזור דו צדדי + כריתת שחלות)

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם