איך השפיע הסרטן על חיי

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

14/03/2012 | 18:32 | מאת: ענת

שלום, לסרט דוקומנטרי עבור yes דוקו, אני מחפשת נשים שחולות בסרטן, והיו מעוניינות לתעד את תהליך ההתמודדות עם המחלה. מה שמעניין אותי הן תןפעות הלוואי הרגשיות ופחות הפיזיות, וצורת ההתמודדות עם תופעות אלו. לא משנה הגיל או סוג הסרטן. ענת 0524701106 תודה רבה!

שלום ענת אני מציעה לך לכתוב למנכל חוסן וכם למנכל אחת מתשע מנכל חוסן יכולה להעביר את הבקשה במייל לכל חברות הקבוצות את הכתובת תמצאי באתר של ח.ס.ן חולי סרטן נפגשים בברכה נטע מוזר מנחה קבוצת תמיכה בחוסן

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם