עצה....

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

22/01/2012 | 12:52 | מאת: אדוה גל

היי, אני ממש אובדת עצות..מדובר באחותי בת 42, מתמודדת מגיל 28 עם סרטן נון הוצ'קינס לימופמה.עברה סבב של כימו והקרנות לפני שנה,כרגע ברימיסיה. הבעיה שלא עבדה כ10 שנים. כיום מאד מאד מעוניינת לחזור למעגל העבודה במשרה חלקית (מקבלת קצבה מבטוח לאומי). לדבריה לא מוצאת. מדובר בבחורה אינטליגנטית,נראית טוב,בוגרת בית ברל בסוציולוגיה. איך אפשר לסייע לה? היא מתגוררת עם אמי, לא יוצאת מהבית,מבודדת חברתית,לדבריה עבודה היא הדבר שהיא הכי רוצה. תוכלו לסייע? היא גרה בפתח תקווה

שלום אדווה גל לפי מה שאת מתארת אחותך מבודדת , לא יוצאת מהבית גרה עם אמך, נראה לי שעזרה מקצועית נפשית כמו טיפול פרטני או קבוצתי יכול היה אולי להביא אותה לידי התבוננות בעצמה ויכולת לעשות שינוי. וחשוב להבין שכמה שנרצה לעבור זה לא בידים שלנו רק האדם עצמו יכול לעזור לעצמו בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם