קב' תמיכה לבני זוג של חולי סרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

01/08/2008 | 09:03 | מאת: מירב

שלום, לפני 3 חודשים אובחן אבי בסרטן המח ונותרו לו מס' חודשים עפ"י הרופאים. אמי איתו כל יום חווה את ההדרדרות ואת הקושי. אני מעוניינת בקב' תמיכה בשבילה כדי שתוכל לפרוק את מה שעובר עליה. אני תל-אביבית והורי גרים בחיפה, מכאן שלא כל יום אני שם. גם אמי רוצה בקבוצה כזו כי הבינה שזה יוכל לעזור לה להתמודד. אני חוששת מהדרך בה המחלה השפיעה עליה. לכן אשמח להפנייה לקבוצה כזו באזור חיפה, (כשגלשתי לא מצאתי כ"כ קבוצות בנושא.)על מנת לעזור לאמי מלהדרדר פיזית ונפשית יותר.

01/08/2008 | 11:46 | מאת: מיכל וייס

שלום לך מירב, באזור חיפה מתקיימות קבוצות גם לבני משפחה של חולי סרטן,מטעם ח.ס.ן. נא התקשרי עם רכזת אזור חיפה: נגה פרת, או כתבי לי למייל שלי,טלפון שלך או של אמא,וכך נתאם השתלבותה בקבוצה, נגה:0544562612

16/05/2009 | 10:21 | מאת: טלי ברק ליב

אימי חולה בסרטן כבר כ 5 שנים ואבי מתמודד יום יום עם הכאבים ,מצב הרוח והשינויים שהיא עוברת,לאחרונה הביע הסכמה להצטרף לקב תמיכה מכיון שהקושי כבר בלתי נסבל אשמח מאד לשמוע אם יש קבוצה באשקלון או בסביבה, תודה רבה,טלי

14/02/2010 | 00:29 | מאת: שם בדוי נירה

עשיתי אולטרסאונד והימליצו על מיפוי בטן כבד וסיטי בטן כבד אני מאוד מפחדת שלו יגלו לי גם בכבד סרטן

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם