קבוצת תמיכה להורים שילדם חולה בלוקימיה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

31/01/2011 | 15:46 | מאת: גילה

שלום רב, יש דבר כזה באזור הרצליה? בנה של חברתי מאושפז בשניידר ושם העובדת הסוציאלית אמרה שאין קב' תמיכה כזו. הייתכן?! לאן היא יכולה לפנות לעזרה? היא מותשת ולדעתי הולכת לאיבוד ואני לא יודעת איך לעזור לה. תודה גילה

01/02/2011 | 09:02 | מאת: מיכל וייס

שלום לך גילה, אני מציעה לך לפנות לארגון גדולים מהחיים,הם מציעים הרבה תמיכה להורים לילדים חולי סרטן.

25/02/2011 | 14:13 | מאת: ליאור

גדולים מהחיים מפעילים קבוצות תמיכה וסיוע פסיכולוגי פרטני להורים לילדים חולי סרטן. יש גם קבוצת הורים דוברת ערבית בגליל וקבוצות בעברית בכל הארץ. ניתן להתקשר 036195977 ולבקש את עידו

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם