קבוצת תמיכה לחולי סרטן גרון

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

29/01/2011 | 07:29 | מאת: וולפי

האם קיימת קבוצת תמיכה לחולים שעברו כריתת גרון מלאה? עדיפות לאזור חיפה.

29/01/2011 | 11:41 | מאת: מיכל וייס

שלום לוולפי, לא ידוע לי על קבוצה ייחודית לחולים שעברו כריתת גרון. אני מציעה לך לבדוק עם הצוות הסיעודי(אחות אחראית או עובדת סוציאלית) במחלקה שבה טופלת. ייתכן שיוכלו להפגיש אותך עם חולים אחרים. באזור הצפון מתקיימות קבוצות של ח.ס.ן לחולים שעברו ומתמודדים עם מחלות סרטן מגוונות. אם מתאים לך,כתוב לנו. אם תרצה לשוחח אתנו עוד על הנושאים שמעסיקים לך,אתה מוזמן לכתוב או להתקשר. מיכל 0528072221

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם