עצוב..

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

09/01/2011 | 15:44 | מאת: יעל

בקרוב נציין שנה לפטירתו של אחי היחיד. הכאב גדול וקשה. האם ידוע לכם על קבוצת תמיכה לכאלה שבני משפחתם נפטרו מסרטן? תודה

10/01/2011 | 10:10 | מאת: Audrey

מאד מצטערת על האובדן שלך. אולי תדברי עם המנחה של חוסן באיזור שלך. לי הם עזרו מאד כשבני היה חולה. וגם אחרי שנפטר. זה לא תמיד חשוב מי בקבוצה כמו העובדה שיש קבוצה שתוכלי להרגיש את התמיכה.... מאחלת לך שלום ושלווה. אודרי

12/01/2011 | 08:21 | מאת: מיכל וייס

שלום לך יעל, באגודה למלחמה בסרטן בגבעתיים,מתקיימת קבוצה לבני משפחה שאבדו את יקרם מסרטן. את מוזמנת להתקשר אלי ואתן לך פרטים נוספים. מיכל 0528072221 בברכה חמה

28/01/2011 | 10:40 | מאת: דורית

שלום יעל, צר לי בצערך, צר על האובדן, הכאב, הגעגוע. אני פעילה בחוסן ויודעת שהקבוצות שלנו פתוחות לכל מי שהסרטן נגע בחייו . אם יש קבוצה שפועלת באיזור מגורייך , אני חושבת שתוכלי להעזר שם. שמי דורית, את מוזמנת להתקשר אלי לטלפון 0544-562612

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם