תרומת שיער

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

24/12/2010 | 15:07 | מאת: דפנה

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום מספרה קרובה ליקנעם....התקשרתי לכמה מספרות ביקנעם אבל הם לא תורמים את השיער שם, מישהו יוכל לתת לי בבקשה שמות של מספרות שתורמות את השיער באזור חיפה והסביבה?

שלום דפנה גם אני חיפשתי באינטרנט כפיהנראה אין הרבה שרוצים להתעסק עם זה,, מצאתי משהו ואני שולחת לך תראי אם זה מתאים לך בברכה נטע שלום לכל הספרים, ספריות ולכל באי הפורום שמי לי ואני תושבת תל אביב. אני מתה להסתפר קצר ועלתה בראשי המחשבה שחייב להיות משהו לעשות עם השיער למטרה טובה ואכן- גיליתי בשיטוט באינטרנט את החברה האלה : זכרון מנחם. הם מקבלים תרומות שיער של מינימום 25 ס"מ אסופים לצמה שנשלחות אליהם לדואר. הבעיה היא שיש כרגע בארץ רק 3 מספרות המשתפות פעולה ומספרות חינם אנשים ונשים המגיעים לשם כך..שנים בירושלים ואחד בחולון. בקישור ששמתי יש פרטים על הפעילות הכל כך חשובה הזאת והייתי שמחה אם מישהו בתל אביב ישמח להירתם ולקחת חלק במצווה הענקית הזאת.. שתהיה שבת של שלום לי

11/08/2011 | 11:15 | מאת: יוליה

שלום נטע, ראיתי שציינת בכתבה שיש מספרה בחולון אשר מספרת אנשים בחינם תמורת תרומת שיערם,אשמח לקבל את הטלפון שלהם לקביעת התור, תודה רבה ויום טוב. יוליה

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם