כל מידע אפשרי-ודחוף על סרטן בגזע המח

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

18/06/2008 | 08:46 | מאת: baboshka

ילד כבן שמונה,גילו לו BRAIN STEM GLIOMA הרופאים לא חיוביים(בלשון המעטה) אנא עם למישהו יש מידע על מחקרים חדשים,על טיפולים,רופאים,משהו שעבר זאת ונירפא כל פיסת מידע תתקבל בברכה

08/07/2008 | 09:06 | מאת: מיכל וייס

שלום לבבושקה, לצערי אין בידי מידע על טיפולים רפואיים בגדול בגזע המוח,מעבר למה שיודעים הרופאים באונקולוגיית ילדים במחלקות של שיבא (ספרא) שניידר רמב"ם והדסה עין כרם. אני כן יודעת לומר שבכל תקופת מחלתו של ילדכם,ניתן לעשות הרבה כדי לשמור על העיסוקים "הילדיים" שלו. חשוב לשמור ככל האפשר על קשר עם חבריו ובית הספר,אפשר להדריך את בית הספר איך ללוות אותו בכל תקופת מחלתו; חברתית ולימודית. חשוב שכל בני המשפחה ישתתפו בטפול ובבלוי איתו בכל תקופת מחלתו. אם יש צורך,אפשר לקבל מלווה מקצועי,ללווי הרגש י של הילד ובני המשפחה. צפוי לחול שנוי ביכולותיו של הילד,וקשה להסתגל לשנוי זה. יש בארץ עמותות שונות שמתמסרות להביא אל הילד חויות ובלויים מתאימים. תוכלו לפנות אלי בכל שאלה או הרחבה של הסיוע הדרוש, לאורך הדרך, מאחלת לכם יישר כוח! מיכל וייז 0528072221

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם