בהמשך ל..

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

21/11/2010 | 23:00 | מאת: שי לי

קודם כל תודה גדולה על תשובתך,תבורכי!! אך רק שוב לחדד שאהיה יותר שלווה(כמה שאפשר) אם אכן נגעתי בדם שלו אין סכנה כלל?? אני מבינה בשתשובתך לא התיחסת לסוג מסוים של המחלה?! מה אמרה לעשות אם באתי במגע דם? תודה ובע"ה הרבה בראות!

שלום שי לי גם אם נגעת בדם של חולה עם סרטן ואין לו שום מחלה מדבקת אין סכנת הדבקות ללא קשר לסוג הסרטן. אני מתרשמת שתשובתי לא סיפקה אותך ואני חושבת שהשקט הנפשי שלך מאוד חשוב אז אפשר ללכת לרופא המטפל ולהתייעץ איתו בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם