אם שכולה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

07/11/2010 | 12:45 | מאת: אתי

באפריל 2001 נהרג בני בהתהפכות נגמ"ש יחד עם עוד 5 מחבריו השנים חולפות הכאב אינו מרפה נהפוך הוא רק מיתחדד ולא די בזאת ביולי שנה זו ניפטרה ביתי מסרטן והותירה אחריה יתומים רכים בשנים אני מחפשת קבוצת תמיכה לי ולבעלי לא קלה דרכינו ואי אפשר להמשיך לחיות כשבבית נותרה רק בת אחת שחייבים לעודדה .אודה למי שיבוא לעזרתינו

08/11/2010 | 09:31 | מאת: מיכל וייס

שלום לך אם. כהורים ששכלו את בנם בשרות צבאי, אתם יכולים להשתתף בקבוצת הורים של אגף שקום משפחות במשרד הבטחון,באזור המגורים שלכם. שם תוכלו לבטא כמובן את כאבכם הכפול. אני מקווה שיש לכם קשר עם עובדת השקום שלכם. אם לא, נא התקשרו אליי ואחבר אותכם לשם. בברכה חמה מיכל וייס 0528072221

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם