מה עושים....

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

13/10/2010 | 22:35 | מאת: דנה

שלום, אבי נפטר מלפני שלוש שנים מסרטן הלבלב. כיום עליי להתמודד עם מחלתה של אימי, מלפני שנה וחצי גילו סלה רטן ומשום כך עברה ניתוח, הסתבר כי מדובר בגרורה, את מקור הסרטן גילו לאחרונה ומלפני חודשיים עברה ניתוח מסובך עוד יותר, לא ידוע אם תעברו טיפולים במצבה הנוכחי לדעתי לא תוכל לעמוד בהם. מאז המצב בירידה. אני חוששת מהנורא מכל. אינני יודעת כיצד לתמוך בה שהרי לאחרונה איבדה את הכוח והרצון לחיות. תודה

16/10/2010 | 08:51 | מאת: מיכל וייס

שלום לך דנה, ממעט הפרטים שספרת, אני מבינה שגם את וגם אמא מתחילות מחדש ,להלחם בסרטן מאיים חיים במיוחד,ואתן עדיין מותשות מהמאבק במחלתו של אבא,והאבל עליו. האם יש סביבכן עוד קרובים לכם,ששותפים? בת כמה אמא? מה עוד ממלא את חייה? איך היא מרגישה פיזית בימים אלה? ואיך נפשית? ומי הם מקורות הכח שלך? אני מזמינה אותך להתקשר אליי, ונוכל להציע לכן לווי של מלווה שהוכשר. בברכה מיכל 0528072221

30/10/2010 | 22:26 | מאת: יורם גני

לדנה שלום, קראי את תשובתי לרונה ועליה אוסיף עוד כמה דגשים. אחת הסיבות ואולי העיקרית שבהן, להופעת הסרטן אצל אימך, זאת מהיותה ה"משלימה האנרגטית" של אביך, כמוסבר במאמר. בטיפול הביורגונומי, מצב זה של ירידת האנרגיה, מופסק מידית, רמת האנרגיה עולה, הגוף מתחזק והרצון לחיות חוזר. לדעתי כדאי לנסות גישה זו שאיננה יכולה להזיק בשום אופן, היא רק יכולה להפתיע... בברכה, יורם גני

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם