לחוצה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

28/05/2008 | 14:26 | מאת: נועה

שלום רב לפני מספר ימים הייתי בביקורת שגרתית אצל כירורג(שעובד גם כאונקולוג)בנוגע לנקוקות חן.במהלך הבדיקה הרופא שם לב לנקודה חשודה ואמר שיש להסירה ללא דיחוי.קבעו לי תור לביופסיה עמוקה בה חודרים עם סכין גם לתוך הגוף בעובי של 3 מ"מ. אני ממש לחוצה מהאבחנה והבדיקה אודה לעזרתך

16/06/2008 | 19:14 | מאת: אלדד מח.ס.ן

נועה שלום, אני רואה שנשארת זמן רב ללא תגובה והאמת היא שדי קשה להגיב כך בכתב על פנייה של "אני לחוצה", רק אולי להסביר שלהיות לחוצה במצב כזה הוא מאוד מאוד טבעי. כך הגוף שלנו מתמודד עם החרדה של "מה יגלו שם?" בינתיים אני מניח שכעת את כבר אחרי..., אבל מדוע שלא תתקשרי אלינו לקו התמיכה של ח.ס.ן? 1700-506-600 אלדד

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם