תמיכה ושיתוף

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

25/09/2010 | 14:08 | מאת: אמא של אילן

לפני מספר ימים התבשר לנו שבנינו בן ה-6 חולה במחלה נדירה אצל ילדים: lymphoma foliculari pediatric type. כמובן אנחנו עדיין בהלם וחשים צורך להיות בקשר עם הורים אחרים המתמודדים במחלת הסרטן של ילדיכם. האם קיים פורום כזה? תודה רבה!

25/09/2010 | 16:52 | מאת: מיכל וייס

שלום לאמא של אילן, מנסיוני הרב במחלקה להמטולוגיה-ילדים בשיבא, אני יודעת שהורים רבים סביבכם ירצו להיות לצידכם,וישתפו אתכם בנסיון שלהם. אלא שחשוב לזכור שיש חויות וקשיים שהם משותפים לרוב המשפחות,ויש הרבה מאד שוני בין המחלות,הטיפולים,והדינמיקה של המחלה בכל ילד ומשפחתו.דברו כמה שנחוץ לכם גם עם הרופאים.הם ישוחחו איתכם בכנות ופתיחות,והם אלה שרואים את התמונה בכללותה,ומכירים הרבה מאד ילדים. גם העובדת הסוציאלית במחלקה תוכל להפגיש אתכם עם הורים,וללוות אתכם בתקופת ההסתגלות הראשונה. את מוזמנת לשוב ולפנות אלי לכאן,או בטלפון 0528072221 מיכל

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם