התייעצות...

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

20/09/2010 | 11:12 | מאת: יעל

שלום רב, האמת שלא חשבתי שאני אגיע לפורום כזה איי פעם, אבל הנה פגשתי את המחלה קצת קרוב מדי... יש לי ילדה בת שנה ותשע שהולכת למשפחתון ויש לנו גננת פשוט נהדרת שלצערי הרב מאוד, ואני באמת כואבת לרשום את זה, חלתה במחלה הנוראה הזאת. יצא לי היום לדבר עם כלתה של הגננת והיא סיפרה לי שהמחלה סופנית שזה התפשט בכל הגוף והגיע לעצמות והיא באמת נראת מאוד חייוורת ונפוחה וחלשה... אני כותבת בשביל להתייעץ האם כדאי שהילדה תמשיך ללכת לגן הזה או לחפש לה גן חלופי למרות שמאוד כואב לי כי אני יודעת שהגננת והילדה מחוברות אחת לשניה ואני באמת בכל ליבי אוהבת אותה ... תעזרו לי בעצה

22/09/2010 | 03:01 | מאת: דניאלה

היי יעל אני חושבת שמכיוון שהבת שלך כל כך אוהבת אותה וזו אינה מחלה מידבקת, הכי טוב שאת יכולה לעשות זה לתת לגננת את ימיה האחרונים עד שהיא בעצמה תרגיש שאינה מסוגלת לבצע את תפקידה ותפרוש לבד. כך גם תנהגי בנדיבות כלפי הגננת וגם בתך לא תיאלץ להחליף גן לאחר שכבר התחילה השנה. מקווה שעזרתי

22/09/2010 | 09:16 | מאת: מיכל וייס

שלום לשתיכן,יעל ודניאלה אני מצטרפת לשיחתכן, וחושבת גם שבתך,שהולכת לגן,כדאי שתהיה שותפה לכך שהגננת מתמודדת עם מחלה,ולכן היא משתנה,במראה,ואולי גם ביכולת שלה להתייחס כמו קודם,ואולי היא יותר עייפה. עבור בתך זו למידה חשובה על התמודדות עם אדם קרוב חולה,ואולי,בהמשך גם עם פרידה,אבל חשוב שכל הזמן תהיי קשובה לשאלות שלה,או לבטויי הרגש שלה.את מוזמנת כמובן להמשיך איתי את השיחה. בברכת חג שמח מיכל 0528072221

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם