האם יש פורום למי שהיה חולה והחלים?

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

11/09/2010 | 23:32 | מאת: אלמוני 24

לצערי אני הייתי שייך למשפחה (כילדנער). ואותם מראות, השלכות מפעמים בי עד היום. האם יש מקום לאנשים כמוני? תודה.

13/09/2010 | 16:22 | מאת: מיכל וייס

שלום לך אלמוני, למיטב ידיעתי,יש קבוצה חברתית של בוגרים צעירים באגודה למלחמה בסרטן. נסה לבדוק באתר שלהם, או בפייסבוק "אילן ליאור". אם לא תמצא אתה מוזמן לחזור אליי: מיכל 0528072221

13/09/2010 | 22:48 | מאת: אלומוני 24

באתר האגודה הדבר היחידי שהצלחתי למצוא היה 'יוצאים לחיים' ו "חזקים ביחד". פניה באמצעות רשת חברתית תחשוף את זהותי (ועד כמה שאני יודע מניסיוני המועט בתוכנה הזו, שגם מכרי יתוודעו לקבוצה בה אני חבר), אני עדיין לא בשל לכך.לא פיזית ובטח שלא נפשית. תודה רבה בכל זאת. אני די מתקשה בדיבור ולכן לא יכול ליצור קשר.

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם