מחקר העוסק בהשלכות הכרוכות בהתמודדות עם מחלת הסרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

31/08/2010 | 15:30 | מאת: ליאת חיימי

שלום, שמי ליאת, לפני כשנתיים נפטר אבי ממחלת הסרטן. כיום, אני מסיימת לימודי תואר שני בפסיכולוגיה- רפואית ובמסגרת עבודת התיזה, עורכת מחקר הנוגע לתפיסת מחלת הסרטן והשפעותיה בקרב בנים ובנות להורים שחלו בסרטן. הנושא קרוב לליבי ואני מאמינה שהמחקר יוכל לתרום להעמקת הידע והבנת התהליכים המעורבים בהשפעותיה של מחלה מסכנת חיים על בני משפחתו הקרובים של החולה- ילדיו. אני מאמינה כי העמקת הידע בתחום והסבת קשב אליו עשויים לתרום לפיתוח מודעות ושירותי מניעה וטיפול הולמים. אשמח אם משתתפי הפורום- בנים/בנות להורה אשר חולה בהווה או אשר חלה בעבר בסרטן, יסייעו לי במטרה חשובה זו ע"י מילוי שאלון אנונימי קצר. בכניסה לקישור המצורף (ניתן להעתיק ולהדביק בכתובת האינטרנט), תוכלו למלא את השאלון ולשלוח אותו בעילום שם: http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHg0RHhwX2E3UWctTXhWUVBXVmVVMnc6MQ תודה מראש על זמנך ועל הנכונות לעזור, ליאת חיימי ([email protected])

שלום ליאת אני חושבת שהממצאים יכולים מאוד לסייע ואישית אני אשמח , לכשיהיו, לקרוא את המחקר. אני מתייחסת לקריאתך כמנחת קבוצה בח.ס.ן שזוהי עמותה ארצית לתמיכה בחולים עם סרטן ובני המשפחה יש לנו קבוצות בפריסה ארצית ויתכן שתהמשתתפים בקבוצות יהיהו מוכנים שילדיהם יענו לאיזה גילאים מופנה השאלון? מה גודל האוכלוסיה שאת צריכה? יתכן ששוה לך להכנס לאתר של חסן ולפנות אל ההנהלה ואם תקבלי הסכמה שלהם תוכלי להפיץ את השאלון דרך המנחים בברכה נטע

03/09/2010 | 16:42 | מאת: ליאת חיימי

שלום נטע, שמחתה על תגובתך, ובהחלט אשמח לשלוח את תוצאות המחקר לכשיסתיים. קרטריון הגיל במחקר הוא מעל לגיל 18 ועד 55, ואני מכוונת לגודל מדגם של כ- 200 משתתפים (100 בכל קבוצה). תודה על ההמלצתך, אפנה להנהלת העמותה ואעדכן אותך בתגובתם. בברכת שנה טובה ובריאה, ליאת

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם