שלום לכולם

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

21/08/2010 | 18:30 | מאת: שי

שלום לכולם שמי שי ולפני חודש איבדתי את אחותי היקרה ורד שנלחמה 6 שנים בסרטן.חשוב לי למרות הקושי הענק- להעביר כאן לכל מי שחולה את הלחימה שלה לכל אורך המחלה - תמיד חיפשה מאמרים ותרופות חדשות והראתה לרופא שלה ותמיד רצתה לחיות עד שהמחלה הכריעה אותה. ולכל מי שחווה אובדן כמוני רוצה להעביר כאן תנחומים עד כמה שזה עוזר

22/08/2010 | 23:48 | מאת: רונית

שי שלום, רציתי לכתוב לך שצר לי מכל הלב לקרוא את שכתבת וכולי תקווה שתאזור כוח להביט הלאה לעתיד טוב יותר. אני נמצאת בשלבי החלמה מהודצקין ומקווה לגדל את ילדיי עוד שנים רבות.

23/08/2010 | 16:09 | מאת: שי

שמחתי לתגובתך ולעובדה שאת מחלימה... מקווה שהתהליך עבורך יהיה רק במגמת שיפור ושתזכי לנחת מהילדים עבורי אני מקווה שאיזושהיא נחמה תבוא מתישהו

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם