אולי סרטן מדבק?

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

16/03/2008 | 21:08 | מאת: שני

למרות גילי הצעיר יחסית [29] אני מכירה המון אנשים שחלו בסרטן מסוגים שונים. זה נראה כמעט כמו מגפה. האם יכול להיות שאכן סרטן מדבק?

17/03/2008 | 18:06 | מאת: מוגל

אינני חושב שסרטן מדבק. יחד עם זאת את צודקת שמדובר במגפה. כל מי שיבקר באחד מבתי החולים הגדולים במרפאה האונקולוגית, יגלה תור ענק של אנשים המחכים לקבל כימותראפיה. מה הסיבה שצרור המחלות הנקראות סרטן, שלא היו ידועות כמעט בתחילת המאה העשרים הגיעו לראש רשימת גורמי התמותה בימינו? האם יכול להיות שאורח החיים בחברה המערבית, הכולל מזון מעובד, מתח מתמיד, זיהומים תעשייתיים(באוויר, במים, כחלקיקים או כקרינה)הם הסיבה? ממליץ לקרוא את ספרו של יהודה מנור "להישאר בחיים למרות הרפואה" מוגל

19/03/2008 | 20:23 | מאת: מיכל וייס

ערב טוב שני, סרטן איננה מחלה מדבקת,ובכלל ,כמו שכתבת, מדובר בקבוצה גדולה של מחלות,תחת הכותרת הזו. למחלות הסרטן השונות יש תכונה משותפת: הן יוצרות בהלה גדולה,אך חשוב לזכור שהן שונות,ומטופלות בדרכים מגוונות. לעיתים כשאנחנו פוגשים משהו שעבר תאונת דרכים,הפחד שלנו מתאונה גובר.כך גם לגבי מחלה. מאחלת לך בריאות טובה,ועסוק מלא בחיי שגרה. מיכל וייס

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם