קיום יחסים וסרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

06/05/2008 | 19:36 | מאת: שיר

חבר שלי חולה בסרטן השאלה שלי היא אם מותר לנו לקיים יחסים מיניים למרות המחלה והטיפולים שהוא עובר? אם זה לא מסוכן לו וגם לי..........

09/05/2008 | 15:20 | מאת: מיכל וייס

שלום לך ולחברך, מחלת הסרטן איננה מהווה סיבה להמנע מיחסי מין באופן גורף, אם יהיו ימים שבהם יהיה כדאי להמנע מיחסי מין מלאים, ינחה אתכם הצוות הרפואי המטפל לכך. בכל מקרה קרבה ואינטימיות,תורמות הרבה להרגשתו של החולה ומאפשרות לשמור על שגרה בריאה,לצד הטפול במחלה. שתהיה לכם בריאות והנאה. מיכל וייס

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם