עבודת מחקר

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

09/03/2010 | 12:27 | מאת: סטודנטית

שלום לכולם, אני סטודנטית שמבצעת עבודת מחקר בנושא השפעת מחלת הסרטן של אחד ההורים על ילדיו הבוגרים במהלך המחלה וכעבור 5 או יותר שנות החלמה. העבודה באה לבדוק את איכות החיים של הילדים - גילאי הילדים הם גילאים בוגרים שנע מגיל 21-35 ולכן אשמח להעביר שאלון קצר למי שמעוניין להשתתף. השאלון הוא בעילום שם כמובן, ומיועד לילדים שציינתי את גילהם. אז אם מישהו מעוניין הוא מוזמן לכתוב לי מייל [email protected] ואני אשלח לו את השאלון. תודה רבה וכמובן רפואה שלמה.

שלום סטודנטית אני אעביר את המייל שלך לכל המשתתפים בקבוצות חסם בתקווה שאנים יענו, אני חושבת שאת עושה משהו חשוב בברכה נטע כמובן שאשמח מאוד אם תיידעי אותנו על הממצאים

12/03/2010 | 01:00 | מאת: אביטל

נטע שלום, אני מודה לך מאד על העזרה שלך, זה עוזר מאד. אז שוב תודה ושבת שלום.

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם