צריכה עזרה...

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

01/05/2008 | 20:44 | מאת: רינת

שלום,תאמת אני לא יודעת מהיכן להתחיל ,או איך בכלל אמא שלי חלתה בסרטן ,המצב הנפשי שלה לא מזהיר ביותר,גרוע מכך ,המצב הכלכלי בבית אין לה הכנסה וק אמא בבית עבדה אנחנו משתדלים לעזור ונותנים יותר ממה שאפשר ,אבא שלי גם חולה ואני כבר לא יודעת לאין לפנות וממי לבקש עזרה אפילו את החג היה קשה לעבור וכל אחד מהמשפחה הקרובה תרם שיהיה מה לאכול בחג בבית ,לא מחזיקים מעמד אפילו פאה על הראש בגלל שהכל נשר עקב המחלה קשה להשיג כי אין כסף לזה ,זה גורם למצב הבריאותי שלה להדרדר יותר ויותר אני מצטערת שגם אני לא הכי ברורה קשה לי לרשום את זה וקשה לי לבקש תערה אנחנו תמיד היינו הצד שנותן ועוזר רק למי שיכולנו ופתאום שזה הצד שלך ואתה צריך לרוד על הקיום שלך אבא שלי מכר תרכב הכל כדי שהיא תמשיך טיפולים ,אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לגורם שיכול לעזור תודהלכם ושתהיה רפאה שלמה לכל החולים

06/05/2008 | 02:06 | מאת: מיכל וייס

שלום לך רינת, אמך בודאי מטופלת במחלקה או מרפאה ,שבה יש גם עובדת סוציאלית. כדאי לפנות אליה ולבקש לקבל את כל העזרה האפשרית,רגשית וכלכלית. את גם מוזמנת להתקשר לקו התמיכה של חוסן,ולקבל תשובות מפורטות יותר לשאלותייך. מיכל וייס

26/05/2008 | 09:36 | מאת: זינב מהצפון

שלום אני אם לחמשה (4 בנות ובן ), בעלי כבר שלוש שנים חולי סרטן, זה התחיל במעי הגס ואחרי זה עבר לכבד, עכשיו הוא מקבל מנות כימיות כל מנה עולה לנו 20,000 ש"ח התרופה לא נמצאת בסל התרופות, בעלי לא עובד ואין לנו מקור פרנסה חוץ מקצבת הביטוח הלאומי שאני מקבלת כי אני חולת אצטמה ויש לי כל מני אלרגיות קשות . הבת הבכורה שלי הינה בת 21 היא סטודנטית במכללת צפת . וזה עוד מעמיס עלינו . הבת השנייה הינה בת 19 ונרשמה השנה למס' מוסדות להשכלה גבוהה, אך המצב הכלכלי הכריח אותי לדחות את לימודיה בעוד שנה . הבת השלישית הינה תחמידה בכיתה י"א ובני הינו בן 14 ויש לי עוד בת קטנה בכיתה א . אבקש את עזרתכם אני מאוד צריכה את העזרה שלכם .אני מתחננת . תודה . זינב .מהצפון .

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם