עזרה נפשית- אובדת עצות

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

23/04/2008 | 01:16 | מאת: אורנה

מקווה שתוכלו לעזור לי. אני אם חד הורית. מגדלת ילד לבד. יש לי זוג הורים מבוגרים. לפני שבוע נמצא לאימי גידולבראש. הזמניתי 3 התייעצויות באופן פרטי. אבי הודיע לי , שהוא נוסע עמי לירושלים להתיעצות, ואני אמרתי חד משמעית :אני נוסעת לבד. [הסיבה: לא רוצה שישמע את כל מה שיש לרופאים להגיד. אני יודעת שהמצב לא טוב.] אבי כעס מאוד. אינו מדבר עימי. טען בשיחת טלפון שצעקתי עליו. התנצלתי אם זה נשמע כצעקה. לא מוכן לקבל התנצלותי. והנורא מכל שאמר: אוי ואבוי אם יהיה זקוק לי. ברצוני לציין , שאני קשורה מאוד להורי. אחותי גרה רחוק. תמיד דאגתי להם [משוחחת עימם בטלפון-4 3 פעמים ביום]. אני מבולבלת , לחוצה . דואגת. המריבה עם אבי בוודאי לא עוזרת. מה לעשות? פוחדת שערבוב הרגשות יעבור לבני בן ה8 תודה מראש

28/04/2008 | 20:39 | מאת: מיכל וייס

שלום לך אורנה, אני מזמינה אותך להתקשר ל 0528072221 ונוכל ללוות את המשבר שנוצר עם אביך,כנראה,מתוך תשכול ומצוקה של שניכם. חשוב לי להציע לך לראות את הצורך של אבא שלך במידע,כמו שלך יש הצורך הזה. לפעמים חוסר מידע מקשה יותר מאשר מידע מדאיג. ערבטוב מיכל

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם