קבוצת תמיכה לאלמנות של חולי סרטן בראשון לציון

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

28/04/2009 | 18:37 | מאת: ים

שלום וברכה, אני מבקשת לבדוק עמכם האם יש בראשון והסביבה הקרובה קבוצת תמיכה לאלמנות של חולי סרטן. אבי נפטר לפני שבועיים ואימי במצב קשה. תודה

שלום ים את/ה יכול/ה להתקשר לנגה מס' הטלפון 054-7809922 והיא תוכל להגיד לך אם הקבוצה של ח.ס.ן בראשון מתקיימת. אין לי מושג לגבי קבוצות תמיכה אחרות תנחומי הכנים נטע

26/08/2012 | 18:16 | מאת: מירה

שלום רב, אחותי התאלמנה לפני כחודשיים, מצבה הנפשי בכי רע, ראיתי את ההודעה למעלה בדבר קבוצות תמיכה בראשון לציון, הטלפון של נגה אינו זמין\ האם המודעה הזו עוד עם הטלפון של נגה?

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם