סרטן השד

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

05/03/2008 | 13:20 | מאת: יהודית

שלום לידידה טובה שלי התגלה גידול. מה אתם יכולים לתרום לה מעבר לטיפול הכימותראפי בביה"ח? בתודה יהודית

08/03/2008 | 13:37 | מאת: מיכל וייס

שלום לך יהודית, לחברתך התגלה סרטן בשד,וזו עבורה בודאי,חויה שמשנה את סדר יומה גם במובן הרגשי,מעבר לצורך להשתלב במערכת של טפול רפואי. לחלק מהנשים,כאשר הן מגלות שיש להן גדול בשד, קשה לשוחח עם בני משפחתן.(הסבות רבות ושונות). אני מזמינה את חברתך לשוחח איתי מכאן,כך שנוכל להכיר מה כרגע בעיקר מטריד ומקשה.עוד נוכל לבדוק אם יש סיוע שמגיע לה משרותים שונים.הזמיני אותה לכאן,או שאלי שאלות מפורטות יותר עבורה ואשמח להרחיב. מיכל

25/07/2009 | 13:25 | מאת: יורם

ליהודית שלום, בגישת הביורגונומי, סרטן יופיע בגוף שרמת האנרגיה בו נמוכה, במצב זה תפקוד המערכת החיסונית משתבש והיא איננה מסוגלת למנוע סרטן. בביוגונומי זוהתה בסיבה לרמת האנרגיה הנמוכה והטיפול בגישה זו מחזיר את המערכת החיסונית לתפקוד יעיל, כך שאמליץ לך על טיפול זה. תאור דרך הטיפול באתר: http://www.biorgonomy.com בברכה, יורם גני

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם