תחרות ציורי מטופלים שחוו כאב כחלק ממחלת הסרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

23/04/2009 | 20:26 | מאת: נגה

די לשאת את הכאב בדממה תחרות ציורי מטופלים שחוו כאב כחלק ממחלת הסרטן ארגון הכאב הבינלאומי הכריז על שנת 2009 כ"שנת הכאב האונקולוגי". במסגרת מגוון פעילויות האגודה למלחמה בסרטן והעמותה למאבק בכאב שמטרתן לקדם נושא חשוב זה ולתת מקום ראוי לטיפול בכאב האונקולוגי, אנו פותחים בתחרות ציורי מטופלים, תחת האמרה: "די לשאת את הכאב בדממה". הציור הזוכה יזכה את יוצרו בהפקת פוסטר מהציור, אשר ימוסגר וייתלה במרכזים רפואיים שונים בבתי החולים ובקהילה ברחבי הארץ. המטופלים המעוניינים לקחת חלק בתחרות, מוזמנים לשלוח את ציוריהם עד תאריך 1.7.09, לסילביה אלשווילי, במחלקת השיקום באגודה למלחמה בסרטן, לכתובת: האגודה למלחמה בסרטן, רחוב רביבים 7, גבעתיים. יש להודיע טלפונית על שליחת הציור, לטלפון מספר 03-5721618. באיחולי רפואה שלמה, ליויה כסלו מנדי לייטון בלישה אחות ראשית יו"ר העמותה למאבק בכאב האגודה למלחמה בסרטן

שלום ליויה אעביר בקשתך זו לחולים ובני זוגם בקבוצה אותה אני מנחה וגם לקבוצות חסן האחרות שאלתי האם יש הנחיות מפורטות לגבי גודל הדף או סוג הצבעים או הנחיות אחרות שיכולות לסייע לאנשים לעמוד בדרישות בברכה נטע

28/04/2009 | 11:10 | מאת: נגה

נטע שלום, אין הגבלות בדרישות של גודל הדף או צבעים. החשיבות היא הבעת הכאב שמתלווה למחלת הסרטן- "די לשאת את הכאב בדממה". תודה רבה על התייחוסתך והתעניינותך, אשמח לענות על שאלות נוספות במידה ויש. רפואה שלמה, נגה

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם