מח-עצם

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

16/04/2009 | 19:09 | מאת: שרה. ג.

לכל אותם חולים ובני משפחותיהם הזקוקים למח-עצם, אם משהו כאן ירים את הכפפה. במקום להתחנן לתרומות, להתבזות בהמתנה לתורים, מידי יום נערכות בקופות אלפי בדיקות דם .יוסיפו נא גם בין יתר הרובריקות את מח-העצם, ואם בדיקה זו יקרה מידי יוסיפו המבוטחים את היתרה בהסדר מיוחד עם קופות החולים ,ואם ימצא תורם יחליט הוא אם ברצונו לתרום ,וכך יחסך סבל מיותר והשפלה מכל אותם חולים אומללים .והעיקר הבריאות.

17/04/2009 | 13:38 | מאת: מיכל וייס

היוזמה שלך מאד ברוכה,אשתמש בכל מי שאני מכירה כדי לספר עליה,ולחשוב איך ניתן להפוך אותה למציאות. האם את יודעת שיש היום לכל חייל ביום גיוסו,אפשרות לתרום דגימת דם למח עצם? גם הפרויקט הזה התחיל מיוזמה של אנשים שאכפת להם. יישר כוח מיכל

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם