לוקמיה מיאלידית חריפה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

26/06/2023 | 10:11 | מאת: לילי

אבי חלה בלוקמיה מיאלידית חריפה לפני שלושה חודשים עשה טיפולים כימוטרפים ובנוסף עוד טיפול כימי וכדורים ביולוגים, הכל ללא תוצאות הרופאים אומרים שהמחלה עמידה ואין הפוגה ואין מה לעשות חוץ מהשתלה(כרגע לא נמצא תורם למח עצם) האם יש טיפול אלטרנטיבי שמישהו ממליץ? צמחי מרפא ? תרופות אחרות שיכולות להאט את המחלה ?

שלום לילי, לשאלתך אם יש טיפולים אחרים כדי להאט את המחלה. סרטן זו מחלה קשה וכאשר היא חריפה אזי תוחלת החיים בהחלט בסכנה. לגבי טיפולים אלטרנטיביים, אני מאמינה שהם יכולים אולי להקל אך לא לעצור את המחלה אם היא בשלב מאוד מתקדם. צר לי אך לא יודעת להמליץ . כן לילי אני יכולה להגיד שהאתר הזה הוא תמיכתי ובו אנחנו עוסקים בתמיכה של המשפחה ובתהליכי פרידה שכל כך חשובים גם לחולה וגם למשפחה שנשארת. אם את רוצה להתייעץ בנושאים הללו, אני כאן למטרה זו בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם