הרזיה בטיפול בהודגקינס

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

26/05/2023 | 10:13 | מאת: גלי

אדם שחלה בהודגקינס, בן 65 עובר כימו, הpet אחרי 4 טיפולים נקי. האונקולוג המליץ על עוד 2 טיפולים (4 מתן כימו). כרגע מאבד משקל למרות ניסיונות להגביר אכילה. שוקל 55 ק"ג גובה 172 הפסיד 10 ק"ג מהמשקל. איך נדע שהירידה במשקל עברה את הקו ומסוכנת בפני עצמה?

תשובה: זו שאלה שחייבת להיות מופנית לרופא אונקולוג המטפל. צר לי שאני לא עונה לשאלה. האתר הזה מתייחס לסוגיות שקשורות במצב נפשי, תקשורת, פרידה והתייחחסות לחולה ומשפחתו. מאחלת לכם טוב

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם