מה עושה עמותת חוסן? לא שמעתי עליה מה היא עושה?

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

26/03/2008 | 20:14 | מאת: אריה אלפסי

04/04/2008 | 09:05 | מאת: מיכל וייס

שלום לך אריה, ולכולם... מתקלה טכנית, לא ראיתי את שאלתך עד היום,אך אני מודה לך עליה. עמותת חסן, היא עמותה ותיקה מאד,ששמה לה למטרה להיות בית לכל מי שפוגש את אחת ממחלות הסרטן,ומרגיש צורך לשאול כדי לדעת איך לעבור את תקופת המחלה עם מיטב כלי העזר.: העמותה מפגישה חולים ובני משפחותיהם בקבוצות שבהן ניתן לחלוק חויות משותפות, ללמוד זה מזה,להרגיש פחות לבד. לעמותה מנחים,מתנדבים ואנשי קשר בקו המידע והתמיכה,שיודעים לתת מידע הנוגע לזכויות,דרכים לקבלת טפול רפואי מגוון, ודרכים להתמודדות עם מצבים רגשיים המאפיינים התמודדות עם מחלות מאיימות חיים. התמיכה תנתן באופן אישי או קבוצתי תוך נסיון להענות לכל מי שפונה אלינו ע"פ צרכיו האישיים. אנו,בעמותה,רואים את החולה,כמו גם כל אחד מקרוביו, שותפים לדרך הזו,ולכן נענה לכל מי שיפנה. העמותה פועלת היום ברחבי הארץ,ופעילותה גדלה ומתרחבת בשל הצרכים והפניות המתרבות. נא התקשרו אלינו לכל נושא שמעסיק אתכם באופן אישי,ואנו נענה ונכוון כמיטב יכולתנו וידיעתנו. בברכה מיכל וייס

04/11/2008 | 15:36 | מאת: AEL

אני חולה סרטן ראש ואני אחרי ניתוח והקרנות וברצוני לדעת האם יש באשקלון קבוצת תמיכה שאוכל להיות בחברתה מאחר ואיני יכול לעבוד או לחילופין האם יש לכם להציע לי עיסוק כל שהו ? תודה מראש AEL

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם