רכבת ההרים הבלתי נגמרת. 😅

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

12/02/2022 | 11:07 | מאת: אביתר

סיפרתי שאני מתמודד עם המצב מאז הגילוי, ומרוב מומחים, אני בהמתנה מדבר לדבר, הבנתי שהכל נעשה טכני, מגלגלים אותך מרופא לרופא, סכום יעוץ, ולא מספיק זה, נאמרים דברים איומים, שפעולה מסוימת זה, ש לקחת מקום של משהו במצב חמור יותר שזה נורא שרןפא אומר. לא? ובמעבר מממוחה למומחה הדבר הכי מתסכל, שהרופא משפחה לא רק שלא קורא את סכומי היעוץ, עם ההוראות, אני שולח בקשות לבצוע שכתובות בסיכום, הוא מסרב לתת !!! אני נאלץ לשלוח העתקים, ולשכנע שזה כתוב. ככה מתעכב במעבר משלב לשלב, דוחה תורים, כי אין הפניות מהרופא משפחה, בלתי נתפס גם זלזול גם חוסר מקצועיות, ואין מה לעשות כסר סיפרתי, שזה מקום ישוב קטן הוא המנהל. כבר לא מתלונן אבל הבנתי דבר אחד שמנהל מרפאה כבר אינו רופא הוא פקיד שמוציא מסמכים, וגם זה בחוסר מקצועיות לא קורה סכומי יעוץ לא מבין בכלל את מה שהחולה עובר. זה זרקור לאן המדינה התדרדרה. מנסה לשמר את הכוחות, אבל זה מתסכל שבדברים פשוטים שוחקים אותך ללא סיבה. הפכתי להיות המנהל הרפואי של עצמי, שממש מרכז הכל במחברת בכתב, וקורא על כל השלבים מראש כדי להבין מה לא לפספס בדרך. הרופא משפחה אמור לעזור בזה, ההיפך רק להתפטר מהחולה.

שלום אביתר, עצוב לי לקרוא מה אתה עובר ואני מבינה מדבריך שהפכת למנהל הטיפול של עצמך שזה דבר נכון וחשוב, כי להיות מנהל של עצמי בכל התחומים זה יתרון גדול. כתבת שזה ישוב קטן ויש רק רופא אחד שהוא יותר פקיד מרופא.. אני מאמינה גדולה שאסור לעבור על דברים כאלה בשתיקה, אם הוא מתייחס אליך כך בוודאי מתייחס כך לעוד אנשים בישוב ובטוח שעוד סובלים ממנו, יש רשויות מעליו ונראה לי שהגיע זמן שתתחיל/ו לפעול כדי לקבל שירות שמגיע לכם. איך אתה מרגיש? לא כתבת דבר על מצבך הבריאותי בברכה נטע

13/02/2022 | 08:34 | מאת: אביתר

שלום , בעיקר עייף, וחכן גם אין לי יכולת להשקיע בעניין הרופא, משמר כוחות. חסכון באנרגיה נפשית. מעולם לא דמיינתי שיש מציאות והתנהגות של משהו שרכש תואר רופא. פשוט מבהיל שקיים רופא כזה, לצערי למרות שאני חף מגזענות כלשהי, זה רופא יוצא מחבר העמים עם עיברית שבורה רגשי נחיתות ואישיות שאין בינה לבין רופא כלום. כן הבנתי שאנשים שדוברים רוסית מקבלים ממנו יחס אחר, הרבה יותר בקלות יחס שונה. לדעתי הוא צריך לעמוד לדין וצריך לזרוק אותו כי השיקולים לא רפואים. אפילו השם שלי נראה לו מוזר שאינו יכול לבטא אותו הוא קורא לי-אבי / טאר. 😃

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם