סרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

14/02/2009 | 05:46 | מאת: להלה

אני חייבת עזרה!! נכנסתי עם בחור לפני מספר חודשים למערכ יחסים הכי אוהבת בעולם הוא חולה בסרטן...וניפרדנו עקב תירוץ שהוא לא רוצה שאני אסבול.והוא רוצה להיתמקד במחלה מה לעשות האם לוותר ?

17/02/2009 | 18:47 | מאת: מיכל וייס

שלום לך להלה, אני בהחלט יכולה להבין את הדילמה שנקלעת אליה. החבר שלך בוודאי מגיב ל"בשורה" על מחלה ש"נפלה" עליו,והוא אולי עדיין מבולבל ומודאג.היום הטפול במחלות הסרטן השונות,יכול להיות ארוך,ויש בו החלמה,ותקופות ארוכות של הפוגה. ממה שכתבת,לא ברור מה מצפה לחבר שלך,וייתכן שחשוב וכדאי לברר עוד,להמתין קצת, ולהמשיך להיות שם לצידו. כדי לעשות זאת אני מזמינה אותך להתקשר אלי ולשוחח קצת על הפרטים הנוגעים לקשר שלכם.אהיה זמינה עד יום ראשון בלילה בטלפון,ואח"כ במייל. מיכל 0528072221 [email protected]

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם