אחי חולה בסרטן המלנומה עם מעל 10 גרורות במוח

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

10/10/2016 | 11:39 | מאת: מעדיף להישאר בעילום שם

שלום רב גילינו לפני כחודש וחצי שאחי חולה בסרטן המלנומה עם גרורות למוח הוא רק בן 42 אין לתאר את השוק וההלם שהוא ואנחנו קיבלנו בנוסף לכך הוא רווק מה שאומר שרק הורי אני ואחי הקטן נמצאים בסביבתו אני נתקל בבירוקרטיה הזוייה גם בבית החולים גם בקופת החולים ובעוד מקומות בנוסף לאחי יש בעיה ברגל והוא כבר לא יכול לדרוך עליה והוא ממש סיעודי אחי אמור להתחיל בקרוב טיפול אמונתרפי אחת לשבועיים אחרי שהוא עבר טיפולי קרינה בראש הוא ואנו המשפחה הקרובה עוברים ימים קשים ביותר והמועקה היא גדולה לפעמים אנו מרגישים עובדי עצות וחסרי אונים מול חומת הבירוקרטיה הלא ברורה אשמח לדעת אם יש איזה שהיא דרך לעשות את הדברים בשוטף בצורה יותר חלקה וכיצד אחי אמור להתמודד בטווח הקרוב כשיתחיל בטיפולים ? תודה מראש

10/10/2016 | 19:33 | מאת: סיגלית

הי שתיהיה רפוא שלמה ותיהיו חזקים אני ממש מבינה אותכם את עוברים יחד איתו תקופה לא פשוטה. יחד עם זאת אתם חייבים להיות חזקים . לגבי המשך טיפול , יש בכל קופת חולים יחידה מיוחדת שמגיע עד לבית רופא ואחות אחות זמינה לכם 24/7. אשמח שתפני אלי למייל כל זה מאחרי ולכן אוכל לעזור בניסיון שרכשתי. [email protected]

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם