קבוצת תמיכה באזור השרון/המרכז

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

02/09/2016 | 22:54 | מאת: אור

היי קבוצות תמיכה לחולי סרטן, כמו שהייתה חוסן- האם יש עוד? נדמה לי שהיית מנחת קבוצה כזו. אני זקוקה לקבוצה בה אפשר לשתף,להתייעץ ולשמוע מאחרים.

שלום אור חוסן נסגרה ב2012 אכן נכון הייתי מנחה בחוסן בעפולה עד שהקבוצה נסגרה ואז הנחיתי קבוצה של אחת מתשע יכול להיות שהאגודה למלחמה בסרטן עושה קבוצות תמיכה, וגם יש קבוצות בחזקים ביחד, אלו קבוצות שממומנות ע"י האגודה. בחזקים ביחד יש בדרכ פעילויות, אך יש מקומות שיש גם קבוצת תמיכה. יתכן שיש מקומות שמקיימים קבוצת תמיכה אך אינני יודעת עליהם. ואין ספק שהרצון שלך לשתף הוא נכון ומאוד מסייע. מאחלת לך הרבה בריאות ושנה טובה בברכה נטע

17/11/2017 | 13:22 | מאת: דבי

יש בנתניה במתנס קרית השרון נידמה לי בימי שני

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם