כותבת סדרה ויש לי שאלה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

31/07/2016 | 09:28 | מאת: בל

האם יכול להיות מצב שלאדם יש תוחלת חיים של חצי שנה בערך, והוא מעביר אותה בבית בתפקוד מלא וללא כאבים? אם כן, באיזה סוג סרטן או מחלה אחרת זה יכול לקרות? תודה רבה מראש!

שלום בל את שואלת שאלה שנדמה לי שלאף אחד אין תשובה שאת רוצה לשמוע אין דפוס אחד של אותה מחלה אצל אנשים שונים, אין מחלת סרטן שיכולה להתנהג בדיוק אותו הדבר אצל אנשים שונים. אני בהחלט הכרתי אנשים שתפקדו וגם לא היו להם כאבים ונפטרו בטווח של החצי שנה אם את כותבת כתבה אני ממליצה שלא תגידי שום דבר סטטיסטי, את כן יכולה לתת דוגמאות של אדם מסוים אך בוודאי ללא כל הכללה בברכה נטע

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם