פענוח PET CT דחוף - מי יכול לעזור?

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

26/09/2019 | 11:20 | מאת: דניאל

שלום לכולם וחג שמח ביום שבת אבי עובר בדיקת PET CT ובתום הבדיקה נקבל את התוצאות בדיסק כמובן משפחתי מבקרת מחו"ל וחשוב לנו לדעת את תוצאות הבדיקה במהירות המירבית, לכן אין ביכולתינו לחכות עד אחרי החגים ואנחנו מעוניינים לשלוח את הדיסק לפענוח אצל רופא מומחה למי נוכל לפנות שיוכל לפענוח דחוף? ומה שמו המקצועי? אונקולוג? תודה רבה חג שמח

את השאלה שלך עליך להפנות למכון שם עשה אביך את הבדיקה. זו הדרך היחידה שבאפשרותך לקבל תשובה שנה טובה לכם והרבה בריאות

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם