פסיכולוג אונקולוגי

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

03/05/2016 | 09:39 | מאת: ורד

שלום רב, גיסי מתמודד כבר 11 שנה עם מחלת הסרטן סוג של גידול נדיר במהלך השנים האלה טופל בטיפולים לא קלים חלקם בארץ חלקם בחול בשנה האחרונה חלה החמרה במצבו התחיל לראשונה בטיפולי כימו כתוצאה מכך רזה המון ומראה סימנים של חרדה וחוסר תאבון האם יש פסיכולוג אונקולוגי פרטי לא דרך הבית חולים באזור הדרום?

שלום ורד אני מהצפון לכן לא מכירה, אני לא בטוחה שצריך פסיכולוג שמטפל דוקא באנישם עם סרטן, אני מאמינה שכל מי שיודע לטפל באנשים בין אם הוא פסיכולוג, עובד סוציאלי, פסיכוטרפיסט, איכפתי ממוקד באדם יכול לעשות את העבודה היטב נראה לי שכדאי לך להתייעץ בקופה בה הוא מבוטח, אך חשוב לזכור ולבדוק עם החולה שבכלל מעוניין. אי אפשר לרצות בשביל מישהו אחר מה שהוא לא רוצה/לא יכול/לא יודע בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם