חולת לוקימיה כרונית (cml)

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

15/04/2016 | 17:15 | מאת: לרה

שלום, שמי לרה, אני בת 62 ולפני כחודש אובחנתי כחולת cml. אני מטופלת בגליבק מזה כעשרה ימים. אני רוצה להתכתב ולהתייעץ עם אדם במצב דומה לשלי ולחלוק איתו את העובר עלינו. הייתי שמחה לדעת האם קיים פורום המתמקד בחולי cml? תןדה רבה.

17/04/2016 | 15:21 | מאת: גיורא

שלום לרה שמי גיורא ואני חולה CML זה 16 שנים ומטופל שנים רבות בגליבק. יש לנו עמותה מאד פעילה לחולי CML שאת מוזמנת להצטרף ולהכיר חולים כמוך. שלחי לי מייל ל- [email protected] או תתקשרי אלי לטל- 050-7516690 את יכולה מלמצוא הרבה מאד מידע באתר האינטרנט שלנו: WWW.CML.ORG.IL וגם למצוא אותנו בקבוצת פייסבוק סגורה- חפשי בפייסבוק- עמותת חולי CML הדבר החשוב ביותר לזכור שחולה CML יכול לחיות היום תוחלת חיים כמו אדם בריא בברכה גיורא

09/09/2016 | 00:11 | מאת: חיים

שלום לארה שמי חיים ואני אובחנתי לפני כחודש. אני כבר שבוע עם גליבק (הגנרית). בינתיים אין כל תסמינים ואין שינוי בארחות החיים - חוץ מהעניין הנפשי... איך אצלך ?

09/09/2016 | 00:15 | מאת: חיים

את יכולה לכתוב לי ישירות לדוא"ל [email protected] אשמח לדעת את העובר עליך.

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם