עזרה נפשית לחולה ומשפחתו באזור המרכז

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

05/01/2016 | 09:44 | מאת: ירדן

הי נטע, בעלי חולה בסרטן ראש במצב מתקדם מאוד. יש לנו שני ילדים בני 12 ו 14. יכולה להמליץ לי על טיפול משפחתי תומך למצב? תודה, ירדן

שלום ירדן ירדן את מבקשת משהו מאוד נכון וחשוב בשבילכם כמשפחה השאלה מה את מחפשת? טיפול תומך מקופת החולים בה את מבוטחת או טיפול תומך באופן פרטי. אינני יודעת היכן אתם גרים ומה השירותים שיש לכם בכל קופות החולים כיום יש צוות טיפול תומך ואתם זכאים לקבל את השירות שלהם. יש גם מטפלים משפחתיים שהתמחותם בטיפול תומך במצבים הללו. מה שאני יכולה להציע לך זה אותי דרך האתר, ליוויתי משפחות עם ילדים במצבים בהם אחד ההורים היה במצב קשה , כמו גם נשים, בני זוג ואני מוכנה להיות כאן בשבילך. במידה ויש לך קושי לחשוף ולשאול שאלות דרך האתר, תכתבי לי דרך האתר ותתני את המייל שלך ואני אתכתב איתך דרך המייל שלי ואנסה לתמוך ככל שאוכל וככל שתרצי נטע

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם