כאבים בגלל במחלה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

25/08/2015 | 16:26 | מאת: ג

שלום, יש לי חבר מאוד קרוב שחולה בסרטן הלבלב ועובר כימותרפיה הוא סובל מכאבים נוראים בגב ותחושת שריפה נוראית בבטן מישהו מכיר איזשהו טיפול שעזר לכאבים? המשככים עוזרים לשעות בודדות ולעיתים זה לא עוזר בכלל. אודה מאוד לעזרתכם

שלום ג' יתכן שקנביס רפואי יכול לעזור אני יודעת שההליך להשגתו לא פשוט, אך אם מפעילים את רופא המשפחה שמודע לכאבים של חברך זה יכול ממש לקצר תהליכים. מאוד קשה לחיות עם כאבים והחשוב הוא לא לוותר ולעמוד על זכותו לקבל משהולכאב בברכה מוזר נטע

31/08/2015 | 15:21 | מאת: ג

שלום נטע, תודה רבה על תגובתך הוא משתמש בקנביס רפואי זה עוזר ממש טיפה זה רק מטשטש אותו. יש אולי איזה משכך ממש חזק שאת מכירה?

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם